Jdi na obsah Jdi na menu

Poděkování

Začnu netradičně mezinárodní kuchyní, ačkoli jsem slibovala v popisu těchto webových stránek, ale i název slibuje webové stránky o české kuchyni. Webové stránky budou obsahovat také odkazy na jiné webové stránky a cizí skvělé recepty. Poděkuji Vám článkem!

 

Ještě děkovačka:

Ráda bych poděkovala Komunistické straně Čech a Moravy, že mne tak krásně přijala mezi sebe a jen díky ní mám přístup k takovým receptům mezinárodní kuchyně, jako jsou čínské a korejské a vůbec asijské recepty.

Také bych ráda zmínila svou oblíbenou kuchařku Receptury teplých pokrmů. Je to tlustá kniha, plná českých receptů, když podle ní vaříte, vždy máte spolehnutí na dobré jídlo.

 

Článek:

 

Asijské recepty

 

Nedávno jsem na YouTube našla nádherné korejské kanály o receptech na sladkou i slanou mezinárodní kuchyni korejskou a čínskou včetně pečení ❤️. A ráda bych se s Vámi o ně podělila.

 

První se jmenuje v překladu do angličtiny delicious day a druhý Boom bake.

Delicious day:

https://m.youtube.com/channel/UCFiYPUhUzLKoi-cZ0AwpjLA

Boom bake:

https://m.youtube.com/channel/UCV89PIJRsTLAOMQUdFmo--g

Na obou jsou vynikající recepty na vaření, pečení, sladkou i slanou kuchyni. Včera večer jsem vařila podle Delicious day domácí hranolky,

byly tak výborné, že jsem je vyfotila až po snědení většiny. Fotka bude, až zjistím, jak se přidávají fotografie.

Vzhledem k tomu, že ne každý mluví plynně anglicky, jsem ochotná některé z těch receptů i přeložit.

 

Obzvláště bych Vás chtěla navnadit na vaření těchto korejských receptů receptem na kuřecí donuty, které se dělají pokrokově z kuřecího masa mixovaného v mixéru. Odkaz:

 

https://m.youtube.com/watchv=Spy1QMENWT0&t=199s

 

Dobrou chuť!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář